“Namu Aku Di Dadanya ..” -Zarina Anjoulie Bangga Kekasih Baru Buat Tatu Namanya

Pelakon tak lekang dari kontroversi, Zarina Anjoulie yang baru-baru ini mengemparkan internet apabila video dan gambarnya berpakaian tidak senonoh bersama teman-teman dimuatnaik oleh empunya badan di laman instagramnya.

Tidak lama selepas itu, dia mengumumkan pada netizen bahawa dia mengambil keputusan untuk membuka hijab.

Kini, Zarina kelihatan bahagia dengan hidup baru apabila dia berkongsi gambar buah hati terbarunya sewaktu bercuti bersama-sama di Bali.

Zarina yang bangga namanya ‘terpahat’ alias ditatu di hati lelaki bernama Djemat ini telah memuatnaik foto mereka dengan kapsyen “Zarina Djemat… Namaku ada di dadanya. Ya, dia milikku”

Difahamkan lelaki yang berasal dari Indonesia ini merupakan seorang duda, telah mengtatu nama Zarina di bawah nama anak-anaknya yang telah sedia ada; Mason dan Camilla.

Boleh dilihat juga nama bekas isteri duda berkenaan yang telahpun dipotong.

Terdahulu, Zarina pernah berkahwin dengan seorang warganegara Brunei bernama Pangiran Mohd Ilham Syazwan pada 8 Februari, 2015 yang juga pernah kecoh kerana ber t4tu.

Mereka kemudiannya bercerai pada 18 Disember 2016. Hasil dari perkahwinan itu mereka dikurniakan anak lelaki yang diberi nama Awangku Gabriel Martin Ezra.

Mungkinkah Zarina memang suka lelaki ber ta4tu?

Apa-apa pun semoga hubungan ini berakhir ke jinjang pelamin jika memang ada jodoh.

Yelah, tak manis pula kalau asyik berpacaran tanpa kesudahan. Takut nanti kalau hubungan putus di tengah jalan, nama Zarina pula yang kena potong!

Kredit: Xtra