“Telah Berkahwin & Ada Seorang Anak,”- PU Hafiz Kongsi Kisah PiIu Syed Muhammad Danial Syed Syakir

Pencetuus Ummah (PU) Hafiz meluahkan rasa sayu terhadap kejadian sedih menimppa arwwah Syed Muhammad Danial Syed Syakir, 29, yang dipercayai mening gaI dunia selepas diIanggar sebuah kereta dalam kejadian perseIisihan faham.

Kongsi Hafiz, arwwah seorang yang bekerjaya dan seorang tahfiz.

“Arwwah Al Hafiz Syed Muhammad Danial Syakir, seorang pegawai pelaburan di Maybank dan seorang Hafiz AlQuran di Maahad Tahfiz ahli PITAS di Shah Alam.

“Telah berkahwin dan mempunyai seorang anak berusia 3 bulan. Semoga ditempatkan dikalangan orang beriman,” tulisnya sambil disertakan hashtag #SolidaritiUntukSyed.

Arwah difahamkan mening gaI dunia dipercayai dilang gar selepas kejadian perseIisihan faham dengan pemandu lain di susur Bandar Baru Bangi, baru-baru ini.

Malah, ia telah memberi kesan kese dihan amat mendalam terhadap ahli keluarganya dan orang ramai.

Berikutan itu, suami isteri yang terlibat dalam kejadian ini masing-masing berusia 40 dan 36 tahun itu direman selama tujuh hari bagi membantu siassatan mengikut Seksyen 302 Kanun Kesksaan.

Difahamkan juga, mangs4 sebelum ini turut dibawa ke Pusat Perubatan Nilai, Negeri Sembilan sebelum disahkan mening gaI dunia ketika menerima rawatan.

Sumber: MediaHiburan via celotehsaje