(Video) Berang tak diberi jalan masuk, pemandu Honda tunjuk jari tengah & Iibas samurai pada kereta

Ramai terkejutviraI di media sosial ketika ini, video dashcam yang menunjukkan dua lelaki yang menunjukkan isyarat jari tengah terhadap seorang pengguna jalan raya.

Dalam kejadian yang berlaku pada 5.52 petang Isnin di Jalan Frima dari arah Perling menghala susur masuk ke Lebuhraya Pasir Gudang, svspek yang memandu kereta Honda Civic nombor pendaftaran CCB 316, cuba memasuki lorong m4ngsa tanpa memberikan ‘signal’. Kejadian yang tidak diduga ini membuatkan m4ngsa terkejut.

Video penuh:

Bengang tidak diberikan ruang, svspek kemudian memberhentikan kereta dan keluar menuju ke arah m4ngsa. M4ngsa dipercayai memaklumkan kepada svspek agar tidak bertindak melulu kerana segalanya dirakam oleh dashcam.

Svspek bagaimanapun tidak peduli dan menunjukkan isyarat lucah pada dashcam dan begitu juga dengan rakannya yang turut keluar menunjukkan isyarat jari tengah.

Svspek masuk semula ke dalam kereta dan meneruskan perjalanannya tetapi sekali lagi berhenti dan keluar dari kereta dengan membawa senjjata tajjam yang dipercayai samuurai.

Melalui rakaman, dapat dilihat vspek terus meIibas senjjata itu pada kereta m4ngsa sebelum kembali semula ke dalam keretanya.

Sementara itu di media sosial, penonton & pembaca menyelIr tindakan samsseng pemandu kereta terbabit dan menggesa pihak berkvasa menyiassat dan mengambil tindakan terhadap suspek yang jelas sekali menggunakan senjjata tajjam untuk mengancam keselImatan m4ngsa.

Sumber: Info Roadblock JPJ/POLIS via celotehsaje