“Bini cantik pun curang”- Terduduk isteri, suami bagi alasan tak mampu bagi anak , jemu sebelum ditinggalkan

Seorang wanita telah meluahkan perasaan di laman Fcebook milknya apabila suaminya didakwa menduakannya dengan seorang gadis lain.

Menerusi perkongsian di Fcebook tersebut, Nur nrhfaslml telah memuat naik gambar suaminya bersama gadis tersebut di Genting.

So sweet. aku yang isteri kau pun kau tak penah peeluk erat macamtu. genting pun tak pernah bawa.

Ayat yang menghancurkan hati aku hari terakhir aku jumpa kau, kau kata kau bosan jemu dan apa yang kau plan masa awal perkahwinan tak menjadi and salah satu darinya ialah tak bagi kau anak.

Allah, terduduk aku. menangis aku depan kau. tergamaknya kau kata sesuatu yang mcmtu kepada isteri yg selama ni bersusah payah dengan kau sejak 10 tahun yg lalu. (kawin 4 tahun) doakan aku, korang. aku sangat tak kuat.

Nur mandakwa suaminya meninggalkannya kerana dia tidak mampu memberikan suaminya anak.

Sebelum posting tersebut, Nur ada memuat naik gambar yang mendedahkan Instagram wanita tersebut.

aku dah tak kisah apa yang jadi selepas ini. hancur hati aku. sehancuur hancuurnya. ini yang kau inginkan. aku bagi

Doakan aku jalani ibadah puasa dan raya nanti dengan hati yang kuat. terima kasih moga jumpa lagi kalau bukan disini, di sana nanti.

Di dalam satu vdeo balas, wanita yang dikenali sebagai Moyy itu mengatakan semua itu adalah urusan peribadinya dengan suami Nur.

Video :

Dia cabar saya untuk saya viralkan. Saya dah cakap secara baik, itu suami saya. Tapi dia gelakkan saya. makin byk up gambar video di igstory every hour bersama suami saya. pergi club, check in hotel di genting dan sebagainya. Lemahnya saya tengok. saya tak mampu untuk menahan rasa hati ni.

jadi, terimalah. Selama ni saya dah cuba sedaya upaya saya untuk menjaga aib, menyimpan rasa.mungkin awak tak faham. tapi saya yang rasa. Doakan urusan saya dipermudahkan esok. Amin.

Dan satu lagi, doakan saya untuk tak bergenang air mata lagi waktu sahur dan berbuka. terima kasih semua.

Semoga dengan keberkatan bulan Ramadhan ini, isu ini dapat diselesaikan dengan baik di antara mereka bertiga

Antara Komen komen netizen.

Dye nk carikn kwn untuk bini dye tuh…bini dye yg xnk trime hakikat…

” Cantik ” mungkin . Haha . Itu baru prmpuan bukak aib , belum lelaki bukak aiib . Tapi beruntung dapat kawan yang berotak mcm tu . Masih tenang walaupun dipersalahkan.

kemah ngat mulot sorang2 bln puasa nin.. baik diam doa baik2 je dari mengata.. tuhan dh atur semua.. doa boleh pahala.. mengata dapat dose.. tapi rmai kejar dose dari pahala.. bile tegur sentak pulak.. x tegur.. jdi lain pulak.. renungkan lh di bln mulia ini..

Berape ramai lah laki bujang dalam dunia ni. Laki org jugak yg korang nak. Yg laki org tu pun satu. Tak payah nak alasan sangatlah. Acah2 takde anak, ko nak tinggal istri kau. Kalau ada anak, agak2 kau setia ke ? Takyah nak bg alasan pasal anak laa jimbetttt!! Ishhhhh! Sebaik dah bukak pose.

Move on dear, laki kalau baik dia xkan usung dan berpluk dgn bkn mahram dia,,, so far u lagi baik,.. so laki yg macam t*t mmg layak untuk perempuan mcm t*t,,, jadi kita tengok la sejauh mana kebahgiaan mereka,,,selalunya jenis mcm ni kifarah dia akan cepat dapat.

Dahlaa Yangg, Takyahh Lah Dilayan JantanXgune Tuu! Mehh Kat Abangg Meh Sayangg..

Alahhh.. Alasan je smua tu ade sbb knp Allah tknk bg lg.. Bkn kudrat kite utk tentukan ade anak ke tak.. Anak pon belom tentu dye boleh jage sepjg hari kite jgk yg kne hadap smua bnde.. Dye cri lain pon blom tentu pompuan tu boleh ade anak kalo dah dye brmslh.. Tkde anak je nk salah kn pompuan, sejenis lelaki tak berguna mcm ni laa.. Move on, msti dpt lg baik lps ni.. Mne thu trs ade anak.. Padan muke dye.

Awk cantiklaa..insyallah ad lgi lebih baik yg mnunggu..alasan je tu pasal xdpt ank,hbis yg dpt ank sorg pon laki buat hal..mase mgandung,selepas mgandung pon hal cmner tuu…klu sorg xmelayan,xkn mjadilaa…nie nafsu jee lebih,pastu da bosan cri bini balik..ingt ak xkn lupe apa yg kau buat smpai bila²..xkn!ckuplaa apa yg terjadi sebelum ni..

Bini cntik pon nk curang..pe lg bini yg bini yg biasa2…dr pnglmn sy yg blku bile laki crg msty sblom kawen kite pmpuan nie bnyk tlg dia dr xde pape smpai dh sng…lps nie mne2 pmpuan jgnlh bnyk tlg laki sgt….t lupa dratan…

Sumber: Nur Nrhffalaml via Video Sharing