“Kalau Rasa Serasi Pergi Club, Boleh Jaga Makan Minum, Teruskan….,”- Bella Astillah Beri Amaran Buat Alif Aziz, Oktavia Manrose Orang Ketiga?

Menerusi posting yang dikongsikan penyanyi Bella Astilla di Instagramnya sebentar tadi mendedahkan perbualan menerusi Direct Message (DM) di Instagram bersama seorang pengguna media sosial.

“Assalammualaikum, AND IT HAPPENED AGAIN…

“Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine. Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dgn dia dlm tele tu.

“2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu.

“Saya cakap dgn dia I’m not a kid kalau tak ada apapa kenapa perlu delete? So saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke? Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dgn dia ‘BACK TO ALLAH’ “ rupanya org yang nasihat dan comfort saya ni org yang sama2 pergi club dgn Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2,” tulis Bella.

Dalam pada itu, Bella juga ada berdoa kepada Allah tentang rumahtangganya.

“Saya bila solat saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya, tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat. Sangat cepat. Saya terkejut. Terima kasih kepada Insan yg DM saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dgn Ayden je kat rumah..

“Ingat, hiburan dunia ni hanya sementara. Kepada Aliff; kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan, akhiri Bella.

Terdahulu, kontroversi melanda Aliff apabila dia ke pusat hiburan bersama seorang adik perempuan kepada selebriti popular.

Untuk rekod, Aliff dan Bella berkahwin pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Muhammad Ayden Adrean.

Foto : IG Bella Astillah

Sumber:mediahiburan via menujukebenaran.com